21:14
27/8/2011

Facebook upraszcza ustawienia prywatności. Od teraz obok postów pojawi się jasny komunikat, komu dana treść jest udostępniana. Czyżby kalka z Google+?

Przeczytaj także:

Ten wpis pochodzi z naszego linkbloga *ptr, dlatego nie widać go na głównej.
*ptr możesz czytać przez RSS albo przez sidebar po prawej stronie serwisu.


4 komentarzy

Dodaj komentarz
  1. Nie czyżby tylko kalka, jak i masa innych funkcji, które ostatnio cichcem wrzucili.

  2. Facebook dostaję w dupę od Googla, paroma znakami : hahahahaha

  3. czy fb do tej pory przypadkiem obok postów nie miał piktogramu kłódki, która oznaczała zakres prywatności?

    • Zgadza się, ta kłódka była od dosyć dawna tylko pojawia się ona dopiero gdy zmienimy własną politykę prywatności (różne grupy z różnym dostępem do naszych danych).
      @Kenobi
      Widzę Google+ jest już tak duże, że wychodował już własne trolle.

Twój komentarz

Zamieszczając komentarz akceptujesz regulamin dodawania komentarzy. Przez moderację nie przejdą: wycieczki osobiste, komentarze nie na temat, wulgaryzmy.

RSS dla komentarzy: